Pokreće Blogger.

Tražilica

Bez obzira na modne trendove i smjene sezona, postoje oni komadi odjeće, dodataka i nakita koji su stalni stanari naših ormara i koji su tu i onda kad stojimo ispred ormara koji se jadan raspada pod težinom koju nosi i vrištimo kako opet nemamo šta obući.

Ovaj dio našeg malog ženskog portala biće posvećen baš takvim komadima, idejama kako ih nositi na što više načina i njima postizati različite look-ove, ali i gdje ih trenutno možemo kupiti.

Naći će se ovdje mala crna haljina, vječiti baloner, bijela potkošulja majica, najdraže farmerke, conversice i još mnogo toga.

Bijela košulja za proljeće/Ljeto 2011? - Ne,za uvijek..

>> petak, 8. travnja 2011.

Kako je ovaj dio bloga rezerviran za one modne komade ili trendove koji iz godine u godinu se nanovo pojavljaju na modnim pistama, a iz naših ormara rijetko izlaze i u smjenama sezona i velikim spremanjima ormara, bijela košulja je morala ovdje imati svoje mjesto. Vi ste svojim glasovima odlučile da to bude već sada.
Bijela košulja je unatoč svojoj jednostavnosti, uvijek zanimljiv komad vaše gardarobe. Možete je nositi skoro sa svim, hlačama, suknjom, farmerkama i u svim prilikama, od posla do izlaska ili nekih formlanih prilika. U svojoj jednostavnosti vjerovatno je ujedno i komad koji vam ostavlja najveću slobodu kombinovanja sa modnim dodacima, šalovima, broševima, lancima,pa i kravatom. s njom možete postići klasičan izgled, ženstven, romantičan, ležeran ili etno.

Na modnim revijama za ovu sezonu bijela košulja se pojavila kod mnogih, u različitim interpretacijama i stilovima.
white shirt no2

Sa bijelom košuljom možete postići izgled kakav želite, bilo da je nosite kao klasičan komad kao na gornjim slikama, uz crne hlače  svih modela, ali obogaćenu maramom i balonerom te cipelama u boji u jednom slučaju,ili bogatim hlačama u drugom,te  panama šeširićem i oxfordicama u trećem. ukoliko je nosite s crnim hlačama, obavezno je obogatite na neki od ovih načina da izbjegnete malo konobarski ili šalterski izgled.

Ako nosite široke hlače ili suknju, preporučuje se da košulja bude uža, dok obratno, ako je košulja lepršava i šira, nosite je uz skinny jeans,odnosno uz uske hlače ili suknju. Ukoliko želite d aizgledate nešto vitkije, odaberite malo veću košulju.

Klasični model bijele košulje uz farmerke možete nositi ili zakopčanu do grla uz neki broš na reveru ili maramu vezanu u mašnu oko vrata, kao i blago raskopčanu uz topić ispod nje. Ako je nosite uz šorc od farmera, neka bude malo prozračnija i ležernija.
White Shirt

Ako volite košulje sa volanima, tada u ostatku outfita zadržite jednostavnost. Volani na košulji su dovoljan dodatak za sebe, nosite je uz jednostavne farmerke ili usku suknju.

Ako volite duge košulje-lepršave tunike, opet imate više načina da ih stilizirate. Ja preko ljeta uživam nositi lanene ili svilene duge košulje preko kratkog šorca, sa kaišićem na kukovima i drvenim sandalama ili sa gaza šalvarama sa nekim jašim šaolm u boji ili vezanim na kukovima preko košulje ili kao turbanom na glavi i uz ravne japankice. Preko ljeta mnogi dizajneri preporučuju i potpuno bijeli look, kao na slijedećim slikama:
white

Bijela košulja voli sve boje, a ja imam neke svoje favorite u kombinaciji s njom: Konjak smeđa, bilo da se radi o kožnoj jaknici, sandalicama/cipelama, kaišu ili torbi fantastično dopuni bijelu košulju, čokoladno smeđa takođe, a bež baloner uz bijelu košulju vam može biti spas u svježim jutrima za super sređen izgled. Crvena sa bijelom čini klasičnu kombinaciju, meni malo jaku i dosadnu u isto vrijeme, ali ako ej nosite, neka to bude kao na slici sa crvenim hlačama - ova skoro koralno crvena boja. Kao što se vidi na slikama bijelo uz bijelo je totalno in, a bijelo uz jeans - bilo tamni indigo ili svijetli farmer, mislim da nikad neće biti out. Tamno plava je definitivno još jedna meni omiljena kombinacija sa bijelom.

Ideje:
white..
...
Dressed for Success

STANJE U NAŠIM TRGOVINAMA:




...

AZZARO:  Azaro u ponudi ima dvije verzije klasične bijele košulje. to su prve dvije slike, jedna ispod druge, razlika je u materijalu, a cijena je 50 i 81 KM.

HAPPENING: Klasična bijela košulja 39 KM, sa nekim volančićima i detaljima 49 KM, prošlogodišnji model, kopčanje do dekoltea 29 KM

TERRANOVA: U Terranovoj, po povoljnim cijenam možete naći romantičniju verziju bijele košuljice, slike 2 i 4 u prvom redu

BELLISIMA: Ako ste zaposlena djevojka, nezaobilazna stanica je radnja Bellisima u ulici Ferhadija koja nudi nešto tanje / prozirnije modele košulja ( ispod njih morate obući ili majicu sa bretelama ili potkošulju ). Bijele košulje su sa volanima, na vezanje oko struka,  a one lijepo pristaju romantičnim djevojkama.
Košulja na slici 3 u drugom redu : 54,00 KM


BENNETON pored Vječne vatre nudi klasične bijele košulje više muškog nego ženskog kroja, ( jer su malo duže i nisu toliko strukirane ) znači ako ste sportski tip odlično će vam stajati uz farmerke ili uske pantalone i tene.
Benneton košulja dugih rukava : 85,00 KM Benneton košulja kratkih rukava 65,00 KM

LINDEX ima slatke romantične košuljice sa volanima na slici broj 3 u prvom redu : 60,00 KM

MANGO: Mango u svom stilu, jasnih i jednostavnih linija nudi dvije vrste košulja za djevojke, dugih i kratkih rukava. Ako želite klasičnu strukiranu bijelu košulju bez ikakvih detalja, možete je naći u Mangu.
Mango bijela košulja kratkih rukava: 55 KM Mango bijela košulja dugih rukava: 65 KM

TOMMY HILFIGER I US. POLO
takođe imaju fin izbor košulja, klasičnog kroja, a Tommy i onih sa volačićima, te dužih. Cijene su tu nešto više, od 110 KM u US Polo, pa do 150 (čini mi se) u Tommy-ju.

AZEL : U Azelu ima nekoliko bijelih košuljica, oko 25 KM, Zarinih, kao i onih lijepih svilenkastih, Massimo Duti za 50 KM.

Još malo kombinacija za kraj:



How to Wear Your Converse No3

..
...

...

Interview

4 komentari:

Anonimno,  8. travnja 2011. u 12:07  

Odličan članak o košuljama, uz slike, savršeno!

Amela 8. travnja 2011. u 18:59  

Super, sve sam cekala kad ce nesto novo :)

Nadi 9. travnja 2011. u 09:15  

Hvala, hvala! Ako imate bilo kakvih pitanja, smao pisite.

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP