Pokreće Blogger.

Tražilica

Bez obzira na modne trendove i smjene sezona, postoje oni komadi odjeće, dodataka i nakita koji su stalni stanari naših ormara i koji su tu i onda kad stojimo ispred ormara koji se jadan raspada pod težinom koju nosi i vrištimo kako opet nemamo šta obući.

Ovaj dio našeg malog ženskog portala biće posvećen baš takvim komadima, idejama kako ih nositi na što više načina i njima postizati različite look-ove, ali i gdje ih trenutno možemo kupiti.

Naći će se ovdje mala crna haljina, vječiti baloner, bijela potkošulja majica, najdraže farmerke, conversice i još mnogo toga.

Mala bijela haljina, drugi dio

>> petak, 15. travnja 2011.

Maxi izvedba

Duga bijela lepršava haljina je savršena za ljeto, možete je nositi od ujutro do naveče, uz neke nježne boje ili je malo osvježiti jarkim bojama. Jedina stvar koju trebate paziti pri kupovnji bijele haljine je koliko je prozirna.

Uz takvu haljinu najljepše idu ravne japanke svih boja i oblika, dok visoke pete meni nisu za nju, jedino drvene sandale.

Što se tiče torbi, možete nositi velike vrečaste torbe od grubljih materijala, u svim nijansama smeđe, bež, prljavo roze, torbe-korpe su im savršen dodatak, a za šetnju u kojoj ne želite da vas smeta torba u rukama, nabavite malu torbicu na lanac i prebacite preko ramena.
White Summer Dress + Lanvin

Ovakvu maxi bijelu haljinu imate u Azelu - Zarinu, a što se tiče novih kolekcija, Naf Naf ima predivnu u koju sam se zaljubila na prvi pogled, ravno rezana bez naramenica, cijena sitnica 180 KM :) Sreća ovakve haljine se mogu naći i na pijaci početkom ljeta. Ko ide vani, nek skokne do H&M, jer haljina na prvoj slici je njihov model.
Ukoliko niste baš tip za volančiće, šešire i ovakav romantični look, ne morate odustati od maxi bijele haljine. Čak i ovakvu na volane dodacima možete drukčije stilizirati ili možete nabaviti običnu dugu, od pamuka. Nosite ih uz neki dobar šal, mnogo krupnijih narukvica, lanac, drvene potplate, panama šeširić, a možete dodati i prsluk.


LWD...
Za takav dojam, možete čak umjesto sandala ubaciti starke u bilo kojoj boji ili uzorku!1 komentari:

Biberlee 16. travnja 2011. u 18:55  

Baš sam razmišljala o maloj bijeloj haljini, tim više što mi je ovog proljeća Avonov Little White Dress jedan od najdražih parfema...stvarno moram da nabavim jednu. Ili dvije... :)

Objavi komentar

U ovom gadgetu postoji pogreška

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP