Pokreće Blogger.

Tražilica

Bez obzira na modne trendove i smjene sezona, postoje oni komadi odjeće, dodataka i nakita koji su stalni stanari naših ormara i koji su tu i onda kad stojimo ispred ormara koji se jadan raspada pod težinom koju nosi i vrištimo kako opet nemamo šta obući.

Ovaj dio našeg malog ženskog portala biće posvećen baš takvim komadima, idejama kako ih nositi na što više načina i njima postizati različite look-ove, ali i gdje ih trenutno možemo kupiti.

Naći će se ovdje mala crna haljina, vječiti baloner, bijela potkošulja majica, najdraže farmerke, conversice i još mnogo toga.

Tvoja košulja plava..

>> subota, 16. travnja 2011.

..nek me sjeti, nek miriše,
košulja plava nek umjesto tebe diše..



Vjerujem da i vas spomen plave košulje asocira na ovu staru pjesmicu i 'njegovu' košulju, ali plava košulja nije rezervisana samo za njega, kao ni samo za stjuardese, vozače autobusa i konduktere ili neke od sličnih dužnosnika. Plava košulja može biti i vaš univerzalni odjevni predmet, komad koji vas vadi iz neprilika hiljadu puta i u kojem izgledate uvijek neobavezno sređeno, sve dok je ne nosite baš kao ovi gore spomenuti. Naime, rizik koje nose takvi komadi kao što su bijel ai sviejtlo plava košulja je taj da izgledate uniformisano i službeno, a da biste to izbjegle trebate voditi računa o ostatku outfita i detaljima.

Kad pričam o svijetlo plavoj košulji ja mislim prvenstveno na klasični kroj svietlo plave ili svijetlo plave sa prugicama košulje, dugih ili kratkih rukava, sa manžetnicama ili bez, strukirane ili ne, ali bez volana i sličnih ženmskih dodataka :).


Možete je nositi uz mnogo toga, ovisno naravno o željama i okolnostima, fantastično se kombinuje uz farmer, uz bijelu boju i sve njene nijanse (prljava, šećer..), uz bež, tamno plavu,čokoladno smeđu, konjak smeđu, ljubičastu, ..

Što se tiče poljetnih revija i plave košulje meni se najviše svidjelo kako je nosi DSquared




Prvi set predstavlja neobaveznu kombinaciju svijetlo plave košulje, koja može biti pamučna, ležernija, malo dječačkog kroja, uz tamni jeans i sada aktuelne sakoe ravnijeg kroja, zavrnutih rukava da se zadrži ležernost - u Azelu sad možete naći takve veoma povoljno. Uz to nosite na primjer ovakve smeđe cipelice (Mango, Retro-S.Oliver) i veliku crnu torbu (Mango ima slične ceker-torbe). Šeširić i retro plastične naočale su uz to super detalji:

Blue Shirt
Još jedna ležerna kombinacija sa farmerkama, koja se isto kao i prethodna može nositi i na faks, kaficu ili posao, kombinuje baloner, brogsice  i veliku torbu. Modro plava boja odlično ide uz jeans i plavu košulju.

In Blue



Plava košulja  uz bež hlače sa naborima (Zara), džemperak koji ima onaj neki koledž šmek i uz to baletankice ( Zara) i velika torba i spremne ste za cjelodnevno hodanje ili bilo kakvu drugu dnevnu priliku. Glumica je pitala za kombinaciju za srednju školu - evo jedna svaršena za to, kao i prethodna.

My New Zara Pants


A kad dođu malo ljepši dani svijetlo plavu košulju obavezno kombinujte uz bijele hlače i dodatek u boji konjaka - kaišić da veže košulju i hlače s cipelama, a torbu bijelu ili blago krem. Nakit i detalje tu birajte prema detaljima n atorbi - ako ih nema-možete ići i na zlatne i na srebrene nijanse, ako ih ima, uskladite, to jesu sitnice, ali mogu pokvariti icjeli outfit, pa kao vam torba ima neke kopčice u zlatastoj nijansi kao na setu, onda nek i sat, marama, i neki duži lanac sa privjeskom ili privjescima prati tu nijansu i obratno. 

Blue Shirt



Da ne zasitite se odmah plave košulje, ostaviću nešto i za drugi post. Nekoliko kombinacija savršenih za ove proljetne dane izbacila sma i prethodnih dana pod Dnevnom Inspiracijom i Kako nositi..


5 komentari:

indira 16. travnja 2011. u 13:34  

odlicno, oveombinacije sa farmerkama mi se posebno svidjaju

Anonimno,  16. travnja 2011. u 14:13  

pa treba se bogami imati dobar novcanik pa priustiti sebi kosuljice iz Zara, baletankice iz Mango e.t.c... posebno za jednu prosjecnu srednjoskolku. Treba se znati fino obuci i bez velikih para i brandirane robe. Nemam nista iz "Zara" iz "Mango" par stvari sto uhvatim na snizenjima iz H&M pola ormara haha...bila je plava kosulja (strukirana) s bijelim vertikalnim prugama u januaru za 10-ak KM, kupila i proslijedila dalje...sad mi zao haha, probala na farmerke nesto mi nije bilo to to...bila mi je nekako vise za one uske poslovne suknje (do koljena)...
btw, bijele pantale samo za one do broja 36, nema mi nista gore vidjeti nego kad se neka guzara ubaci u bijele pantale bljak..
pozdrav :-d

Nadi 16. travnja 2011. u 15:51  

Pa ovdje se mogu naci preporuke i za cipelice od 20 KM, kao i ove od 100 ili 150 KM, a ideja i nije da se moraju kupiti ove Zarine, vjerujem da se mogu naći jeftinije koje bi se jednako dobro uklopile. A mogu se nositi bijele hlače i bez isticanja guze ako je nesto veća ;)

Anonimno,  16. travnja 2011. u 19:23  

Meni se svidja sto su sve ovo nosive kombinacije, koje se mogu primjeniti na bilo koji brand, ne moraju biti razvikana imena, moze biti i plava kosulja iz second hand shop-a ali ako se ovako uklopi prema nadinkinim idejama, ispadne stvarno super .

zamzija

Anonimno,  16. travnja 2011. u 19:30  

I jos bih dodala da intenzivna plava kosulja ODLICNO ide uz crveni sako i crvene cipelice sa niskom petom. Vidjela sam neki dan na djevojci u gradu, stvarno je efektno :)

zamzija

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP