Pokreće Blogger.

Tražilica

Bez obzira na modne trendove i smjene sezona, postoje oni komadi odjeće, dodataka i nakita koji su stalni stanari naših ormara i koji su tu i onda kad stojimo ispred ormara koji se jadan raspada pod težinom koju nosi i vrištimo kako opet nemamo šta obući.

Ovaj dio našeg malog ženskog portala biće posvećen baš takvim komadima, idejama kako ih nositi na što više načina i njima postizati različite look-ove, ali i gdje ih trenutno možemo kupiti.

Naći će se ovdje mala crna haljina, vječiti baloner, bijela potkošulja majica, najdraže farmerke, conversice i još mnogo toga.

Mala bijela haljina, četvrti dio

>> ponedjeljak, 18. travnja 2011.

Vjerujem da ste i do sad već shvatile koliko volim bijele haljinice, ali i to da ih može nositi svaka djevojka, kakav god stil da voli i nosi. Iako će bijela haljina biti u još mnogo kombinacija nevezanih za temu, ovdje s vama želim podijeliti još nekoliko načina kako da je nosite i kakav efekt da postignete

5. Slatka k'o bombona

Ništa lakše uz bijelu haljinicu engo postići onaj girly look slatkog djevojčeta. Za postizanje tog efekta najbolje idu ravno rezane haljinice bez naramenica, koje se sire ispod grudi ili koje naglašavaju struk i odatle se šire. A kroj i volančići takođe garantuju da ćete psotići to što želite.

Baletanke i špagerice su savršene cipelice za takav dojam, slatki džemperci su više nego dobrodošli, a ako na to dodate mašnice bilo gdje, aksesoare u kosi u obliku cvjetova, mašnica ili leptirića, ma bićete i slađe od bombone.

Mala bela gospodjica !

Mala bela gospodjica ! od Anastejsa ( Milica ) - kombinaciju ustupila Milica



Girly

Girly od Nadi 
Black & White Romantic Look

Black & White Romantic Look by Nadi

Mango, 119 KM
 

0 komentari:

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP