Pokreće Blogger.

Tražilica

Bez obzira na modne trendove i smjene sezona, postoje oni komadi odjeće, dodataka i nakita koji su stalni stanari naših ormara i koji su tu i onda kad stojimo ispred ormara koji se jadan raspada pod težinom koju nosi i vrištimo kako opet nemamo šta obući.

Ovaj dio našeg malog ženskog portala biće posvećen baš takvim komadima, idejama kako ih nositi na što više načina i njima postizati različite look-ove, ali i gdje ih trenutno možemo kupiti.

Naći će se ovdje mala crna haljina, vječiti baloner, bijela potkošulja majica, najdraže farmerke, conversice i još mnogo toga.

Mala bijela haljina, treći dio

>> nedjelja, 17. travnja 2011.

4.U ležernoj verziji

Ako laganu bijelu haljinu, koja čak može imati detalje od čipke i slične romantične elemente, obučete uz dodatke u boji konjaka, drvene platformice i ležernu torbu preko ramenu ili poštarsku torbu kakve su sad baš baš aktuelne, dobićete usper ležeran izgled koji možete nositi cijeli dan.
Kako tu pričamo o haljinam ašireg kroja, dužine ovisne o vašim željama i građi, ovakav look svi možemo postići bez obzira jesmo li ultra zgodne, buce ili mršavice.

LWD

Uz ovakav look super idu drvene narukvice, obične ili sa detaljima, a njih možete naći i u Mangu, Accesorizeu, i drugim. Uz to možete nositi i lance sa privjecima, kao što je ovaj simpatični iz New Yorkera:
Haljinu ovog tipa, predivnu, sma našla u Happeningu, kao i ovu u Naf Nafu:
Naf Naf, pored ove ima super bijele haljinice od prošlogodišnje sezone, po sniženim cijenama. Super bijele haljinice, od različitih materijala i različitih krojeva se mogu naći i u Azelu, po cijenama od 22 KM i više. Ja sam tu pronašla nekoliko svojih omiljenih, a jedna od onih koje trenutno možete naći je na slijedećoj slici:

Još jedna ideja za takav stil nošenja:

0 komentari:

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP