Pokreće Blogger.

Tražilica

Bez obzira na modne trendove i smjene sezona, postoje oni komadi odjeće, dodataka i nakita koji su stalni stanari naših ormara i koji su tu i onda kad stojimo ispred ormara koji se jadan raspada pod težinom koju nosi i vrištimo kako opet nemamo šta obući.

Ovaj dio našeg malog ženskog portala biće posvećen baš takvim komadima, idejama kako ih nositi na što više načina i njima postizati različite look-ove, ali i gdje ih trenutno možemo kupiti.

Naći će se ovdje mala crna haljina, vječiti baloner, bijela potkošulja majica, najdraže farmerke, conversice i još mnogo toga.

Tanki kaišići

>> utorak, 5. travnja 2011.

Tanki kaišići su zadnjih godina postali jedan od osnovnih modnih dodataka u mom ormaru. Decentniji su od širokih kaišića, mogu se naći po jako povoljnim cijenama, nosivi su sa kombinacijama za svaku sezonu i veoma lako se kombinuju uz odjeću. Mogu vam pomoći da pomirite boje koje imate - npr. torbu  ili cipele sa ostatkom odjeće, mogu osvježiti poslovne kombinacije u klasičnim sivim i crnim bojama i jednostavno kreirati različite efekte sa istom odjećom.
Uz tanki kaišić vaš izgled dobiva onaj neki suptilni dodir i odaje ženu koja drži do svog izgleda.

  • Tanki kaišići se mogu naći u raznim izvedbama - klasični kožni u raznim bojama, sa naglašenim kopčicama, lakirani, špagasti ala mornarski look - za početak odaberite jedan klasični kaišić
  • Isprobajte kaišić na komadima koje trebaju osvježenje ili naglasak - duže tunike, haljine koje su malo bezoblične, haljine od tankog pletiva, klasične muške hlače, uske hlače ili farmerke
  • Dodajte kaišić preko svojih uobičajenih kombinacija, ali obratite pažnju na slijedeće: ne stežite kaišić pretjerano, on treba da bude blago opušten na vama. Djevojke koje imaju duži torzo (i savršenu figuru :)), neka ga nose visoko oko struka, djevojek sa kraćim torzom neka ga noseblago spsuštenog na kukovima ili  kroz kvačice na hlačama, a malo krupnije djevojek nek ne nose one potpuno tanke uske kaišiće nego mrvicu deblje, radi balansa proporcija.
  • Ako želite da osvježite dosadne poslovne kombinacije, ubacite lakirani sjajni kaišić ili mali crveni, ili čak u nekoj od neonskih boja (ove godine totalno in)
  • Za chic svakodnevni izgled dodajte kaišić preko slojevitih kombinacija, to je idealan način da nosite na primjer duže košulje-tunike sa dugim akrdiganima, ili haljinice sa kardiganima, znači kaišić blago skopčan preko oba sloja, tako ćete naglasiti obline i uz te svakodnevne kombinacije zadržati ženstvenost.
Ja lično ga nosim u raznim kombinacijama, pa ću s vama pdoijeliti nekoliko ideja, ali možete ih primjetiti i u prethodno postavljanim kombinacijama.
Što se tiče kaišića u našim trgovinama, izbor nije nimalo loš, a mogu se naći po normalnim cijenama.

..
New Yorker, 10 KM, dostupan i u crnoj boji
mango
Mango, od 39-49 KM

 
Uz nekoliko prikazanih, mogu se naći i u Retru, Teranovoj(10 KM, ima nježno rozi, crveni,c rni i teget plavi) i vjerujem i u ostalim radnjama tipa Tally Weil, Oviesse i sličnim.

Sad neke kombinacije ( u prethodnim postovima već ima nekoliko, pa da ih ne ponavljam):






Retro
Uz hlače dubokog struka /niskog struka/bilo kakve


Spring Skirt
Uz suknje
Are you getting tired of stripes?
Na dnevne haljine




..
Na tanke sakoe




...
Savršen način da 'opustite' svilene haljine




Spring Must Have: White Skirt
Na široke suknjice


Shopping!
Preko rolke i hlačica


My very own..

I mogla bih ja ovako još bezbroj kombinacija, ali mislim da ste stekle dojam šta hoću da pokažem :)
Uživajte, drage moje

5 komentari:

Anonimno,  5. travnja 2011. u 15:50  
Administrator je uklonio komentar.
nadi,  5. travnja 2011. u 15:51  
Administrator je uklonio komentar.
anelie 5. travnja 2011. u 19:19  

cetvrti polyvore outfit...sandalice i torba...uh glava me zaboli odmah.ZELIIIIM
:D

Nadi 5. travnja 2011. u 19:37  

Anelie, sandalice su cak 'priustljive', Zara :)

nina 11. travnja 2011. u 16:09  

eh super su mi tanki remeni, baš onak elegantni i šik, one široke baš i ne volim :/

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP