Pokreće Blogger.

Tražilica

Bez obzira na modne trendove i smjene sezona, postoje oni komadi odjeće, dodataka i nakita koji su stalni stanari naših ormara i koji su tu i onda kad stojimo ispred ormara koji se jadan raspada pod težinom koju nosi i vrištimo kako opet nemamo šta obući.

Ovaj dio našeg malog ženskog portala biće posvećen baš takvim komadima, idejama kako ih nositi na što više načina i njima postizati različite look-ove, ali i gdje ih trenutno možemo kupiti.

Naći će se ovdje mala crna haljina, vječiti baloner, bijela potkošulja majica, najdraže farmerke, conversice i još mnogo toga.

Mala bijela haljina

>> četvrtak, 14. travnja 2011.

Rezultati posljednje ankete su bili jako jako tijesni, u borbi između plave košulje i bijele haljine u posljednjih osam minuta presudio je jedan glas. Taj glasić je zaslužan što je današnji post posvećen bijeloj haljinici, iako su vremenski uvjeti više naklonjeni plavoj košulji, ili možda je tačnije da je plava košulja naklonjenija ovakvim danima, jer izaći sada u bijeloj haljinici i nije baš pametno .

Mala bijela košulja je ovo svoje produženo ime dobila na osnovu već pedeset godina vladajuće male crne haljine. Naravno da time nije poslala malu crnu u povijest, a i kako bi, to je klasika za sebe, a mala bijela je samo njen alter ego :).

Iako nas bijela haljina najčešće asocira na romantični izgled u vrelim ljetnim danima, ona ne mora biti isključivo nošena na taj način. Kakav izgled njom želite postići u stvari određuje kako da je nositi, kakve krojeve i materijale i s čim da je kombinujete.

Dječački


Tako moj prvi prijedlog neće biti romantična bijela haljinica, ona to čak za sebe može i biti kao na Dsquared-ovoj reviji, ali uz pravilan izbor dodataka i pravi stav, dat ćete joj potpuno drugi dodir.


Tako i moj prvi prijedlog kombinacije se bazira na haljini najjednostavnijeg blagog A kroja od nekog tvrđeg materijala, uz ove chic Batine baletanke ili brogsice ovakvog dezena, panama šešir bez kojeg gledajući moje kombinacije steknete dojam da ne možete ni preživjeti ljeto, sako klasičnog kroja ako je potreban i ray-ban crne plastične naočale. Još neka ovako chic torba i spremne ste.

White

Dotjerano

Ako želite da postignete neki nazovimo dotjerani izgled u bijeloj haljini, malo ozbiljniji, za posao na primjer , kao kod Salvatore Ferragama, tada nosite haljinu od materijala koji fino padaju, dužine do koljena ili malo nižu ili usku bijelu haljinu (od neprozirnog materijala) do koljena, a kombinujte uz na primjer smeđe sandale i ljetne torbe, uz neki kaiš sličnih boja. Uz to savršeno ide drveni nakit i ogrlice od kamena, npr od korala ili tirkiza.




 
Hermes + Zara 


Mango, 99 KM


Mango u ponudi ima skoro istu haljinu, vjerujem da će biti i unašim trgovinama ako već nije. Cipele su Zara. Torbe od kombinacije materijala možete naći u Gemi , City Fashion-u i čini mi se da sma opet vidjela i u Sisley-u (prošle godine su imali odlične)..
Za takav izgled kombinujte i šalove i kaišiće, a kao što vidite na setu, konjak smeđa i torbe od različitih materijala super su kombinacija sa bijelom haljinom.

..toliko za početak priče o bijelim haljinama, u nastavku dolazi Damski/LadyLike look, zatim Romantični, zatim Urban Chic...

3 komentari:

indira 15. travnja 2011. u 10:08  

odlicno, ali molim te pozuri sa nastavkom price :)

Prokapronalazacica 15. travnja 2011. u 11:19  

jaooo kako je ovo lijepooooooooo
a daj malo pisi o tome kome kakav oblik haljine stoji
tipa ono duge noge, malo stomacica i slicni oblici tijela - kakve haljinice stoje i kako se nose :)
mooozeeeee???

Nadi 15. travnja 2011. u 12:32  

Eee tu sam ti slaba,inace slabo pratim to kojem obliku tijela stoji sta, ali imam super saradnicu pa naci cemo nesto :)

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP